Szervizünkről

Cégünknél, Magyarországon elsőként, az összes francia gyártmányú gépjárművön lehetőség van garanciális és garancia időn túli beavatkozás megrendelésére. Legyen szó kisebb vagy nagyobb javításról, műszaki vizsgáztatásról, szervizeinkben minden típusú beavatkozást elvégzünk. Szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek és részesei annak a gyári képzési rendszernek, melyek segítségével naprakészek a motorok, futóművek, elektronikai berendezések szerelési technikáiról, az újdonságokról. Karosszéria műhelyünkben a karambolos és sérült gépjárművek helyreállítása során, a gyártók kimagasló követelményeit szem előtt tartva, fényezőműhelyünkben korszerű és környezetkímélő technológiát alkalmazva végezzük munkánkat. Ügyfélszolgálatunkon hozzáértő, udvarias, rugalmas, a magas ügyfél elégedettség mellett elkötelezett munkatársaink várják Önt, hogy gépkocsija hosszú távon megbízható partnere legyen.

 

A sikeres együttműködésben bízva, várjuk Önt is Ügyfeleink közé!

Üdvözlettel,            

 

Pásztor Tamás

Ügyvezető igazgató

 

 

 

 

 

renaultcr.jpg.ximg.l_12_m.smart.jpg

Rólunk


Az előrejelzés és az időben történő észlelés lehetőséget teremt a balesetek megelőzésére, ezért a Renault olyan funkciókat kínál, amelyek megkönnyítik mindezt. A látható és hallható biztonságiöv-figyelmeztetések; a sebességszabályozó és –határoló segítségével beállítható utazó-, illetve maximális sebesség; a keréknyomásellenőrző-rendszer, valamint az automatikus fényszóró és ablaktörlő.

A Renault célja, hogy a legmagasabb védelmet biztosítsa az autó minden utasának egy esetleges ütközés, baleset esetén. Emiatt évről évre olyan újításokkal gazdagítja passzív biztonsági rendszerét, mint például a biztonsági öv erőhatárolója (1995), az optimalizált első légzsákok (1997) vagy a harmadik generációs SRP (System for Restraint and Protection) biztonsági rendszer (2001) amelynek dupla első légzsákja és dupla övfeszítői alkalmazkodnak az ütközés erősségéhez.